Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Servicecontract 4 brillen per jaar

Servicecontract 4 brillen per jaar

€19,95
(€24,14 Incl. btw)
op voorraad
Servicecontract jaar: in de periode van 12 maanden kunt u vrij 4 nieuwe leesbrillen op kleur en sterkte bestellen voor uw box, u krijgt de eerste 4 gratis toegestuurd inclusief verzendkosten. ACTIE: indien u nu een servicecontract van 1 jaar afsluit ...
ACTIE:
  • Altijd gratis verzending in NL
    In Nederland.
  • Bestel nu 24/7 online
    Nooit gesloten, u kunt altijd bestellen.
  • Winkel hier online, snel en veilig
    Veilig online betalen, zonder zorgen.
Beschrijving

Het servicecontract jaar geeft u de mogelijkheid om  in de periode van 12 maanden vrij naar keuze vier nieuwe leesbrillen op kleur en sterkte te bestellen voor uw Leesbrillenbox. U bepaalt zelf welke sterkte u bestelt, vervolgens krijgt  u deze gratis toegestuurd inclusief de verzendkosten naar adressen in Nederland. Op werkdagen besteld voor 12:00 uur, zelfde dag verstuurd. Met het servicecontract  jaar heeft u altijd de zekerheid dat uw leesbrillenbox compleet is met brillen op de juiste sterkte.
Kosten servicecontract jaar: € 19,95 per jaar, op basis van een afgesloten servicecontract voor een minimale periode van 1 jaar.

Nieuwe, exclusief voor Leesbrillenbox samengestelde leesbrillen nabestellen kost normaal € 6,95 per bril.

Servicecontract jaar Wilt u meer informatie en uitleg over de mogelijkheden van de servicecontracten neem dan contact met ons op via: [email protected]
Bestel uw eigen Leesbrillenbox, nu met gratis 100 hygiënische brilpoetsdoekjes.
In verband met de corona crisis en voor extra hygiëne leveren wij nu bij elke bestelde Leesbrillenbox gratis 100 hygiënische natte brilpoetsdoekjes die per stuk verpakt zijn. Box met doekjes worden gratis verzonden!