Bereikbaar

Mail: Wij zijn erop ingesteld dat iedere binnengekomen email via: [email protected] zo snel mogelijk wordt beantwoord.

Telefonisch: Natuurlijk zijn wij voor u telefonisch bereikbaar via 036-5258836 op werkdagen tijdens onze openingstijden.

Kantoor: U kunt ons ook bezoeken maar uitsluitend op afspraak.

Chatservice: U kunt ook 24/7 een vraag stellen via onze chatservice rechtsonder op elke pagina op onze webshop, onder kopje: Kunnen wij u helpen? Wij streven ernaar om u direct te beantwoorden.

Nadat u een Leesbrillenbox heeft aangeschaft laten wij u niet in de steek. U kunt altijd bij ons terecht bij vragen, voor advies of hulp. Ook voor andere wensen of nieuwe ideeën zijn wij voor u bereikbaar. De Leesbrillenbox is ontstaan nadat de behoefte voor Leesbrillen door ons werd ontdekt met name bij restaurants, hotels, autoshowrooms en notariskantoren. In de praktijk wordt de Leesbrillenbox inmiddels op veel meer locaties ingezet. Denkt u dan aan kapsalons, sauna’s, advocaten, uitvaartcentra, ziekenhuizen, etc.

Team Leesbrillenbox

Specialisten binnen het team van 14 personen die betrokken zijn bij Leesbrillenbox hebben het bedachte concept uitgewerkt. Het resultaat kunt u bekijken op onze website.
Producten die voor 17.00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag verstuurd zodat u normaal gesproken de volgende dag de zending ontvangt met uitzondering van weekend en calamiteiten.
Via www.leesbrillenbox.nl bieden wij u het service product Leesbrillenbox aan in een hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Het ontstaan van de Leesbrillenbox

Leesbrillenbox is als bedrijf gestart in april 2015 maar in 2012 is de (juridische) basis gelegd en zijn de voorbereidingen gestart. Wilt u meer weten over het ontstaan van Leesbrillenbox of ons spreken? Neem gerust contact met ons op via: [email protected]

Video

Om u een indruk te geven van Leesbrillenbox hebben wij twee korte introductie- en presentatievideo's voor u gemaakt.

Presentatie Leesbrillenbox

Leesbrillenbox™ en het model zijn geregistreerde rechten.
Leesbrillenbox™ and the design of the box are registered rights.