Wij zijn erop ingesteld dat iedere binnengekomen email via: contact@leesbrillenbox.nl zo snel mogelijk wordt beantwoord. Natuurlijk zijn wij voor u altijd telefonisch bereikbaar via 036-5258836 op werkdagen tijdens onze openingstijden.

Nadat u een Leesbrillenbox heeft aangeschaft laten wij u niet in de steek. U kunt bij ons altijd terecht voor vragen, advies of hulp. Ook voor andere wensen of nieuwe ideeën zijn wij voor u bereikbaar.

De Leesbrillenbox is ontstaan nadat de behoefte voor Leesbrillen door ons werd ontdekt met name bij restaurants, hotels, autoshowrooms en notariskantoren. In de praktijk wordt de Leesbrillenbox inmiddels op veel meer locaties ingezet. Denkt u dan aan kapsalons, sauna’s, advocaten, uitvaartcentra, ziekenhuizen, etc.

Team Leesbrillenbox:
Diverse specialisten binnen het team van 14 personen die betrokken zijn bij Leesbrillenbox hebben het bedachte concept uitgewerkt. Het resultaat kunt u bekijken op onze website.
Ons uitgangspunt is om producten die voor 17.00 uur besteld zijn, dezelfde dag te versturen zodat u normaal gesproken de volgende dag de zending ontvangt met uitzondering van weekend en calamiteiten.
Via www.leesbrillenbox.nl bieden wij u het serviceproduct Leesbrillenbox aan in een hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Video

Om u een indruk te geven van Leesbrillenbox hebben wij twee korte introductie- en presentatievideo's voor u gemaakt.

Presentatie Leesbrillenbox

Het ontstaan van de Leesbrillenbox.

Leesbrillenbox B.V. is als bedrijf gestart in april 2015, maar in 2012 is de juridische basis al gelegd en zijn de voorbereidingen gestart. Wilt u meer weten over het ontstaan van Leesbrillenbox of ons spreken? Neem gerust contact met ons op via: contact@leesbrillenbox.nl

Leesbrillenbox™ en het model zijn geregistreerde rechten.
Leesbrillenbox™ and the design of the box are registered rights.