Teilen
Dieses Produkt teilen
Ihre Bewertung hinzufügen
Review Lesebrillenbox mit ihre Logo!

Lesebrillenbox mit ihre Logo!

€69,00
(€83,49 Inkl. MwSt.)
auf lager
Zum Warenkorb hinzufügen
Förderung:
  • Weltweiter Verzand Moglich
    Bei jeder Bestellung.
  • Jetzt bestellen 24/7 online
    Nie geschlossen, Sie können immer bestellen.
  • Hier schnell und sicher online einkaufen
    Sichere Online-Zahlung ohne Sorgen.
Beschreibung

Uw Leesbrillenbox bedrukken met logo, naam of foto in alle gewenste kleuren.
Het is mogelijk om op een stijlvolle en exclusieve manier uw Leesbrillenbox te personaliseren. Wilt u uw Leesbrillenbox op de voorzijde van een logo of foto voorzien? Wij bieden u de mogelijkheid om de box op basis van digitale printtechniek met UV licht, te laten bedrukken met uw logo. Dit gebeurd op basis van hoge kwaliteit en uitstraling. Bedrukking mogelijk vanaf 1 stuks.

*Mail ons uw logo na uw bestelling te hebben geplaatst in een *Vectorbestand als .eps en wij sturen u per mail een digitale drukproef met uw logo op de Leesbrillenbox. Na goedkeuring van de digitale drukproef wordt direct overgegaan tot bedrukking. Afhankelijk van aantallen is het mogelijk om te leveren binnen 3 werkdagen. 

*Logobestand
*Omdat een vectorbestand in .eps scherp blijft bij het uitvergroten, is deze nodig voor kwalitatief goed drukwerk. Wij zorgen dan voor een mooi resultaat als wij uw box met uw eigen logo of foto gaan bedrukken. Wij kunnen met dit bestand ook uw logo groter of kleiner maken zonder dat deze kwaliteit verliest of wazig wordt. Met een vectorbestand in .epsbent u dus verzekerd van hoge kwaliteit en perfect drukwerk op de Leesbrillenbox.

Het uploaden van uw logo is op dit moment nog niet mogelijk via onze shop. 
Mail s.v.p. uw logo in het juiste bestand naar: [email protected]
Vrijblijvend digitaal ontwerp
Mail ons uw logo in een *Vectorbestand in .eps en wij mailen u een drukproef met uw logo op de Leesbrillenbox en vermelden daarbij de kosten. (afhankelijk van aantallen) Na ontvangst van uw online bestelling en goedkeuring van de digitale drukproef wordt direct overgegaan tot bedrukking. Afhankelijk van aantallen is het mogelijk om te leveren binnen 5 werkdagen.


Proefdruk op box

Bij meerdere boxen is een bedrukte proefbox bestellen ook mogelijk. In overleg kan deze uiteraard toegestuurd worden, hiervoor worden wel de bijbehorende kosten van levering, productie en verzenden in rekening gebracht.

Logobestand
*Omdat een vectorbestand in .eps scherp blijft bij het uitvergroten, is deze nodig voor kwalitatief goed drukwerk. Wij zorgen dan voor een mooi resultaat als wij uw box met uw eigen logo of foto gaan bedrukken. Wij kunnen met dit bestand ook uw logo groter of kleiner maken zonder dat deze kwaliteit verliest of wazig wordt. Met een vectorbestand in .eps bent u dus verzekerd van hoge kwaliteit  en perfect drukwerk op de Leesbrillenbox.

DEZE LEESBRILLENBOX IS INCLUSIEF ACTIEPAKKET COMPLEET:

Actiepakket bestaat uit:

· Leesbrillenbox inclusief vier brillen

· Driehoeksdisplay

· Microfiber brillenpoetsdoekje

. 50 Leesbrillenbox hygiënische brilpoetsdoekjes

. Gratis Facebook post

· Vermelding als partner plus uw website met doorlink op : www.leesbrillenbox.nl

Sign up for our newsletter
And receive our information.