Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Leesbrillenbox - gepersonaliseerd met uw logo als actiepakket compleet!

Leesbrillenbox - gepersonaliseerd met uw logo als actiepakket compleet!

€59,00
(€71,39 Incl. btw)
op voorraad
Leesbrillenbox.
 • Informeer naar cadeaukaart
  Het perfecte cadeau
 • Gratis verzending
  Bij een bestelling vanaf €89,00
 • Bestel nu 24/7 online
  Geen openingstijden, u kunt altijd bestellen!
 • Winkel hier, snel en veilig!
  Veilig online betalen, zonder zorgen.
Beschrijving

Uw Leesbrillenbox bedrukken met logo naam of foto in alle gewenste kleuren.
Het is mogelijk om op een stijlvolle en exclusieve manier uw Leesbrillenbox te personaliseren. Wilt u uw Leesbrillenbox op de voorzijde van een logo of foto voorzien? Wij bieden u de mogelijkheid om de box op basis van digitale printtechniek met UV licht, te laten bedrukken met uw logo. Dit gebeurd op basis van hoge kwaliteit en uitstraling. Bedrukking mogelijk vanaf 1 stuks.

*Mail ons uw logo na uw bestelling te hebben geplaatst in een *Vectorbestand als .eps of .Ai extensie en wij sturen u per mail een digitale drukproef met uw logo op de Leesbrillenbox. Na goedkeuring van de digitale drukproef wordt direct overgegaan tot bedrukking. Afhankelijk van aantallen is het mogelijk om te leveren binnen 3 werkdagen. 

*Logobestand
*Omdat een vectorbestand in .eps of .Ai extensie scherp blijft bij het uitvergroten, is deze nodig voor kwalitatief goed drukwerk. Wij zorgen dan voor een mooi resultaat als wij uw box met uw eigen logo of foto gaan bedrukken. Wij kunnen met dit bestand ook uw logo groter of kleiner maken zonder dat deze kwaliteit verliest of wazig wordt. Met een vectorbestand in .eps of .Ai extensiebent u dus verzekerd van hoge kwaliteit en perfect drukwerk op de Leesbrillenbox.

Het uploaden van uw logo is nu nog niet mogelijk via onze shop, daar wordt aan gewerkt. Wij gaan dit binnenkort toevoegen in de shop. 
Mail svp uw logo via: contact@leesbrillenbox.nl. 
Vrijblijvend digitaal ontwerp
Mail ons uw logo in een *Vectorbestand in .eps of .Ai extensie en wij mailen u een drukproef met uw logo op de Leesbrillenbox en vermelden daarbij de kosten. (afhankelijk van aantallen) Na ontvangst van uw online bestelling en goedkeuring van de digitale drukproef wordt direct overgegaan tot bedrukking. Afhankelijk van aantallen is het mogelijk om te leveren binnen 5 werkdagen.


Proefdruk op box

Bij meerdere boxen is een bedrukte proefbox bestellen ook mogelijk. In overleg kan deze uiteraard toegestuurd worden, hiervoor worden wel de bijbehorende kosten van levering, productie en verzenden in rekening gebracht.

Logobestand
*Omdat een vectorbestand in .eps of .Ai extensie scherp blijft bij het uitvergroten, is deze nodig voor kwalitatief goed drukwerk. Wij zorgen dan voor een mooi resultaat als wij uw box met uw eigen logo of foto gaan bedrukken. Wij kunnen met dit bestand ook uw logo groter of kleiner maken zonder dat deze kwaliteit verliest of wazig wordt. Met een vectorbestand in .eps of .Ai extensie bent u dus verzekerd van hoge kwaliteit  en perfect drukwerk op de Leesbrillenbox.

ACTIEPAKKET COMPLEET:

Schaf nu het actiepakket compleet aan met alle Leesbrillenbox producten plus websitevermelding.

Actiepakket bestaat uit:

· Leesbrillenbox inclusief vier brillen

· Driehoeksdisplay

· Microfiber brillenpoetsdoekje

· Servicecontract 4 brillen 1e jaar gratis nabestellen

. Gratis Facebook post

· Vermelding als partner plus uw website met doorlink op : www.leesbrillenbox.nl