Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Serviceovereenkomst 4 leesbrillen per jaar

Serviceovereenkomst 4 leesbrillen per jaar

€19,95
(€24,14 Incl. btw)
op voorraad
Serviceovereenkomst jaar: in de periode van 12 maanden kunt u vrij 4 nieuwe leesbrillen op kleur en sterkte bestellen voor uw box. Heeft u niet zelf binnen de 12 maanden periode besteld dan krijgt u automatisch 1 x per jaar 4 nieuwe leesbrillen toegestuur
ACTIE:
  • Bestellingen op werkdagen voor 17:00 uur worden zelfde dag verzonden
    Vertrouwd via POSTNL
  • Bestel nu 24/7 online
    Nooit gesloten, u kunt altijd bestellen.
  • Winkel hier online, snel en veilig
    Veilig online betalen, zonder zorgen.
Beschrijving

Het serviceovereenkomst jaar geeft u de mogelijkheid om in de periode van 12 maanden vrij naar keuze vier nieuwe leesbrillen op kleur en sterkte te bestellen voor uw Leesbrillenbox. U bepaalt zelf welke sterkte u bestelt. Op werkdagen besteld voor 12:00 uur, zelfde dag verstuurd. Met het serviceovereenkomst jaar heeft u altijd de zekerheid dat uw Leesbrillenbox compleet is met brillen op de juiste sterkte.
Kosten servicecontract jaar: € 19,95 per jaar, op basis van een afgesloten overeenkomst voor een minimale periode van 1 jaar.

Nieuwe, exclusief voor Leesbrillenbox samengestelde leesbrillen nabestellen kost normaal € 6,95 per bril.

Serviceovereenkomst jaar Wilt u meer informatie en uitleg over de mogelijkheden van de servicecontracten neem dan contact met ons op via: [email protected].
Bestel uw eigen Leesbrillenbox, nu met gratis 50 hygiënische brilpoetsdoekjes.
Bij elke bestelde Leesbrillenbox krijgt u gratis 50 hygiënische natte brilpoetsdoekjes die per stuk verpakt zijn. Doekjes worden gelijk met de box verzonden!