Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Serviceovereenkomst 4 leesbrillen per jaar

Serviceovereenkomst 4 leesbrillen per jaar

€19,95
(€24,14 Incl. btw)
op voorraad
Serviceovereenkomst jaar: in de periode van 12 maanden kunt u vrij 4 nieuwe leesbrillen op kleur en sterkte bestellen voor uw box. Heeft u niet zelf binnen de 12 maanden periode besteld dan krijgt u automatisch 1 x per jaar 4 nieuwe leesbrillen toegestuur
ACTIE:
  • Altijd gratis verzending in NL
    In Nederland.
  • Bestel nu 24/7 online
    Nooit gesloten, u kunt altijd bestellen.
  • Winkel hier online, snel en veilig
    Veilig online betalen, zonder zorgen.
Beschrijving

Het serviceovereenkomst jaar geeft u de mogelijkheid om in de periode van 12 maanden vrij naar keuze vier nieuwe leesbrillen op kleur en sterkte te bestellen voor uw Leesbrillenbox. U bepaalt zelf welke sterkte u bestelt. Op werkdagen besteld voor 12:00 uur, zelfde dag verstuurd. Met het serviceovereenkomst jaar heeft u altijd de zekerheid dat uw Leesbrillenbox compleet is met brillen op de juiste sterkte.
Kosten servicecontract jaar: € 19,95 per jaar, op basis van een afgesloten overeenkomst voor een minimale periode van 1 jaar.

Nieuwe, exclusief voor Leesbrillenbox samengestelde leesbrillen nabestellen kost normaal € 6,95 per bril.

Serviceovereenkomst jaar Wilt u meer informatie en uitleg over de mogelijkheden van de servicecontracten neem dan contact met ons op via: [email protected]
Bestel uw eigen Leesbrillenbox, nu met gratis 100 hygiënische brilpoetsdoekjes.
In verband met de corona crisis en voor extra hygiëne leveren wij nu bij elke bestelde Leesbrillenbox gratis 100 hygiënische natte brilpoetsdoekjes die per stuk verpakt zijn. Box met doekjes worden gratis verzonden!