Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Serviceovereenkomst 2 leesbrillen per maand

Serviceovereenkomst 2 leesbrillen per maand

€8,95
(€10,83 Incl. btw)
op voorraad
Per maand besteld u 2 nieuwe leesbrillen voor uw box, u krijgt deze gratis toegestuurd.
Kosten servicecontract maand: € 8,95 excl. BTW per maand.
ACTIE:
  • Altijd gratis verzending in NL
    In Nederland.
  • Bestel nu 24/7 online
    Nooit gesloten, u kunt altijd bestellen.
  • Winkel hier online, snel en veilig
    Veilig online betalen, zonder zorgen.
Beschrijving

Het servicecontract maand geeft u de mogelijkheid om elke maand gedurende de looptijd van het servicecontract twee nieuwe originele Leesbrillenbox brillen na te bestellen voor uw Leesbrillenbox. U bepaalt zelf welke sterkte u bestelt, vervolgens krijgt u deze gratis toegestuurd inclusief de verzendkosten naar adressen in Nederland. Op werkdagen besteld voor 12:00 uur, zelfde dag verstuurd. Met het servicecontract maand heeft u altijd de zekerheid dat uw Leesbrillenbox compleet is met brillen op de juiste sterkte.


Kosten serviceovereenkomst maand: € 8,95 excl. BTW per maand, op basis van een afgesloten serviceovereenkomst voor een periode van minimaal 12 maanden. 

Servicecontract maand Wilt u meer informatie en uitleg over de mogelijkheden van de servicecontracten neem dan contact met ons op via: [email protected]
Bestel uw eigen Leesbrillenbox, nu met gratis 100 hygiënische brilpoetsdoekjes.
In verband met de corona crisis en voor extra hygiëne leveren wij nu bij elke bestelde Leesbrillenbox gratis 100 hygiënische natte brilpoetsdoekjes die per stuk verpakt zijn. Box met doekjes worden gratis verzonden!